luni, 29 martie 2010

De ce suferi?

De ce simti nevoia sa suferi? Sa postezi pe toate siturile de networking poze cu tine? Poze cu tine poze cu tine, dar nu orice fel de poze cu tine! De ce dupa ce trimiti requesturi catre cel putin 99% din populatia acelui site de networking, care este "uber trendy si cool " (pe pula mea!) si care bineinteles se regaseste in listele altor persoane "uber trendy si cool " (pe pula mea, yet again!), simti nevoia sa trimiti friend request si altor persoane, total dezinteresate de subiectele mondene, cancanistice si "de mare importanta" si care se afla acolo DOAR pentru a socializa, de ce, repet, simti apoi nevoia sa ii intoxici cu un miliard patru sute cinzeci si cinci de mii noua sute trei zeci si una de poze ? Si da , iar ma repet, poze de cacat, in care tu esti foarte surprins/surprinsa de fotograful pe care evident nu-l vazusei, sau de locatia aranjata pe care, doh, iar nu o sesizasei, in consecinta trantind o fata foarte expresiva si un comentariu categoric de cacat, si bineinteles in limba engleza, pentru ca Romania de curand a devenit colonie. Ceva gen "Lol looking very surprised and happily depicting my ass" (imi cer scuze daca am scris corect literar...stiu ca multi / multe dintre voi sunt masteranzi in limbi straine , cu preponderenta engleza...). Noi, oamenii normali, va trimitem, sper prin prezentul , sentimentul care ne incearca pe toti cand suntem bombardati cu cacaturile voastre neinteresante : sa ne sugeti!
P.S. : exista parcuri de agrement, locatii in afara cafenelelor de Doro si Dece unde sa puteti bea un suc/ceai/cafea fara sa pozati pentru restul de cacati care fac window-shopping :).

Paste fericit, cacatilor :)

3 comentarii:

  1. Mie imi plac pornirile de genu. Ma refer acum la articolul tau, nu la ce critici in el. Din pacate insa, nimeni din categoria careia te adresezi nu se va prinde ca este tinta spuselor tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici macar nu indrazneam sa ma gandesc ca cineva se va prinde. Pur si simplu am refulat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai luviu Vlade pentru cuvintele de cacat adresate oamenilor de cacat...:D

    RăspundețiȘtergere